Femeia

Stiu ca se poate scrie usor o carte, despre aceasta fiinta fascinanta si complexa. Eu scriu azi, doar cateva idei . O sa fac update destul de des pentru ca mai sunt foarte multe de scris. Dintotdeauna femeia a ocupat si ocupa un loc special in societate. Femeia este si va fi un mister. Femeia este o creatura fascinanta care de multe ori se lasa pe ea pentru cei dragi. Femeia a inspirat mari artisti in operele lor de arta, in muzica, in pictura, in sculptura, in cuvinte. Ea plange cand nu o vede nimeni, apoi se ridica, zambeste si o ia de la capat. Femeia se roaga mereu pentru cei dragi, pentru ea, pentru suflete. Femeia iubeste mult dar invata ca nu poate depinde de un barbat sau de dragostea lui. Uneori femeia devine superficiala, pentru ca asa vede, asa cere societatea.

 

Femeia nu se teme de nimic. Femeia nu se teme sa nasca, sa alapteze, sa se ingrase, sa aiba riduri, celulita sau par carunt. Este gata oricand sa o ia de la capat. Iubeste din tot sufletul. Daruieste totul. Femeia este cea mai puternica fiinta din Univers. Femeia adevarata poate totul. Trece peste orice. Stie totul. Este o zeita. Ea trebuie doar iubita, respectata si alintata.

Femeia este un cantec cald. Femeia este o carte buna. Femeia este un izvor pur. Femeia este culoare. Femeia este mereu frumoasa. Femeia este cer senin. Femeia este bucurie. Femeia este foc. Femeia este inger dar poate fi si demon. Femeia inseamna pace. Femeia este viata pentru ca ea creeaza viata. Femeia e iubire. Femeia este cheia. Femeia este minunata.

12434165_1230081770341358_1963842984_n

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s